SVENSEXA & MÖHIPPA

Svensexa & Möhippa firas självklart med lagandan på topp!

På Prison Island firar ni av er kompis Svensexa & Möhippa ordentligt och lär samtidigt känna de andra kompisarna på ett avspänt sätt i en spännande och unik miljö.

Kliv in i fängelset, samla poäng men avslöja inget för motståndarlagen.. På Prison Island kan ni fira vännens Svensexa eller Möhippa och få många skratt (eller gråt..)

Variationen i cellerna garanterar att alla i gänget går igång ordentligt då tanken är att alla ska känna att de bidrar till upplevelsen. Ni tävlar lagvis (3-4 pers/lag) och varje lag väljer själva vilka utmaningar de vill ta sig an. Under speltiden har ni alltid tillgång till alla celler, men väldigt få hinner klara alla…

PERFEKT START PÅ RESTEN AV KVÄLLEN

Prison Island kräver alla sinnen på topp och är en helnykter aktivitet. Det gäller att använda hjärnan till max, få laget att samarbeta och kommunicera med dina lagkamrater men efteråt är det skönt att kunna sätta sig ner, dricka & äta något gott! Tillsammans med våra samarbetspartners har vi paket där det mesta ingår. Hör av er till oss så hittar vi en paketlösning som passar just er svensexa & möhippa!

För att kolla lediga tider samt reservera era platser direkt online -klicka här

Priser -klicka här